Posted on

wat zijn de moderne betaling kanalen

wat zijn de moderne betaling kanalen

Te laat, geannuleerde bestellingen, of het verkeerde adres te wijten aan een verkeerde levering van producten tot een aanzienlijke tijds-en financiële verliezen. Een verder toenemende kosten-factor, die is zelden gemeld aan de winkel eigenaars van de contante kosten van behandeling, op uw bankrekening voor de betaling van eventuele onjuiste of beschadigde bankbiljetten door de risico ‘ s en de kas verhoogd boekhoudkundig werk – doorvoeringen in de bankrekening.

Waarom credit card betaling is de veiligste?

Waarom credit card betaling is de veiligste?De koeriersdiensten en aparte kosten in rekening worden gebracht op het geld verzameld voor de scherpe concurrentie situatie, iedereen kan niet blijven belasten van de cliënt, zodat de winsten afnemen. Als u nog steeds last van de koper met de betaling contant bij levering de kosten, vervolgens voor hem zal de cash on delivery gedetailleerde contante betalingen van de duurste. Meer vertrouwen

Vooral het starten van een webshop in het geval van de bank card betaling optie is groter vertrouwen in de kopers ogen. Meer en meer mensen het weten, omdat de bank de betaling met een kaart van de veiligste betaalmethode, daarom is de “fraude” winkels, u kunt niet betalen met uw bankkaart in te zien, dat zij veel liever de overschrijving te druk.

De reden waarom de betaling met een creditcard is het veiligste? Het antwoord op die mooiste Kleine Ervin Egon samengevat in een vorige artikel: “Het antwoord is eenvoudig: het is de enige betaling die kunnen worden ingetrokken. De eerste klinkt misschien een verrassende verklaring is wel een charge back mogelijkheid. Dit betekent dat de houder van de kaart heeft de betalingen, waar niet aanwezig is op de kaart (deze bank terminologie card-not-present transacties noemen), heeft u het recht binnen een bepaalde tijd verwijderd. In dit geval is de bank card betaalde bedrag terug naar de rekening van de klant. Afhankelijk van de klacht en de datum van betaling is tussen hoeveel tijd is verstreken, worden de kosten back-up tot nu, een motivering verzoek kan worden gedaan zonder.”

Maar zelfs klanten die niet duidelijk met deze feiten, de bank card betaling samen met de verplichte display – Mastercard, Visa-en andere logo ‘ s zijn meestal ook een vertrouwen factor. We kunnen zien dat er veel argumenten voor een creditcard betaling (en in het algemeen de girale betaling methoden). Echter, het is ook een feit dat, op dit moment, slechts een derde van de hongaarse webshop vindt u voor deze betaalmethode, die voornamelijk wordt

wat zijn de meest voorkomende vormen van online betalingen

wat zijn de meest voorkomende vormen van online betalingenveroorzaakt door de hoge transactiekosten, of te worden, dat de webshop vaak heb ik niet de behoefte voelen van de bank card betaling inleiding, wanneer bekend is dat de woning van de kopers zijn in het moment, rembours-contant betalen is het meest populaire lid van de shop waren meer dan 90 procent van de offertes).

We denken dat de bank card acceptatie, online tarieven zal in de toekomst toenemen, omdat aan de ene kant, de markt is nog niet zo lang geleden, die in de oplossingen (voor bijvoorbeeld borg land) de transactiekosten zijn hieronder moet kunnen. Aan de andere kant, als je groeien in het vertrouwen in de elektronische betalingen in de richting van, en evenwijdig aan het mogelijk moet terug de betaling in geld, en het verhogen van de elektronische betalers nummer.

(Opmerking: in ons land, accommodatie, betaling en levering modi kunnen ook worden gratis seminars.) De banken enige bank card betaling opties bieden. De transacties worden direct verwerkt, en real-time bevestiging (bijna direct weg start op de verpakking). Meestal telefoon merchant customer service en e-gebaseerde IT-ondersteuning te bieden.

Onze kosten zijn een vast tarief (30 tot 50 duizend huf), maandelijkse account management fee en de transactie kosten in rekening gebracht van (1,3-2 procent). Echter, vandaag de dag niet langer de banken vorige monopolie op dit gebied, zodat u credit card acceptatie overeenkomst, in veel gevallen, de banken bieden u meer gunstige voorwaarden kan worden aangesloten op de kaart acceptant voor gespecialiseerde dienstverleners.

De volgende lijst bevat:

SIX Payment Services
Borg Orgun (B-Betaling)
Escalion
PayPal
PayU
Solidtrustpay
VoxPay
Wirecard
Barion
BIG FISH Payment Gateway
D. C. Lax Ltd.
U

Opmerking: Het bovenstaande is een beetje out van de website, die gespecialiseerd is in het bijzonder in de hongaarse markt, maar ook een internationale payment provider, maar het systeem kan de kaarthouder de kaart registreren voor gemakkelijker betaling in orde te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *