Posted on

card, bankoverschrijving en is het alleen mogelijk de betaling

card, bankoverschrijving en is het alleen mogelijk de betaling

Online bank card betaling opties te vergelijken, op een Maandelijks honderden van bestaande en toekomstige e-kooplieden, praten we en ervaren we dat bijna nergens is zo ‘ n verwarring in onze gedachten als de online betaling opties grondgebied, en die binnen een bepaalde bank creditcard voor de betaling.

Of je moet een credit card betaling optie voor een webshop?

Of je moet een credit card betaling optie voor een webshop?Dat is de reden waarom in ons artikel proberen we een volledig beeld van de online bank card betaling modi. Het artikel in het eerste deel van de deal, waarom moeten we ons credit card betaling optie om te zorgen voor een webshop. Klik vervolgens in het tweede deel gaan we kijken wat voor mogelijkheden wij hebben thuis, als u deze betaalmethode te bieden aan de klanten.

Het antwoord is duidelijk ja, en er zijn een aantal overtuigende argumenten die we hebben. Trends om te volgen In de afgelopen jaren, die niet de ervaring van de girale betaling instrumenten verdeeld online en offline beide. En als iemand als die vrouw op de populariteit, ik heb zeker mensen moeten praten, maar over meer van de nummers.

De GKI Digitale enquĂȘte van de online kopers, 61 procent van de u regelmatig gebruik maken van een creditcard van de traditionele in-store-aankopen, terwijl 48 procent van hen al op het net om dit te doen. Het research center zei vorig jaar in vergelijking met het voorgaande jaar – een verhoging van 5 procent in het deel van de mensen (42%), die gebruik maken van een creditcard als ik kon.

Bovendien, de winkeliers, winkel in het afgelopen jaar verdubbelde de bank card betalingen tarief (15 procent). De nummers is er geen reden om aan te nemen dat in de toekomst zou een verdere groei wordt verwacht, zowel de eisen van de klant en de complete uitroeiing winkels in de buurt. Dus ik volg de trends, na te denken over de bank card betaling instellen. De meer betalingsopties het beter

Het is ook het overwegen waard de kaart van de aanvaarding van, omdat het bieden van een betaling optie toename in het aantal verhogen van de kansen van de klant om te zoeken naar een betaalmethode op onze webshop, die u vertrouwt, en u bent van harte welkom om te gebruiken.

Wat gebeurt er als we niet een dergelijke oplossing bieden in onze webshop?

Wat gebeurt er als we niet een dergelijke oplossing bieden in onze webshop?We kunnen bevestigen dat de betaling oplossingen het nummer van invloed zijn op de shopping mood. Bovendien, de meer betalings-oplossingen bieden wij onze bezoekers de meer ernstige blik van de ogen. Vooral de nieuwe kopers in het geval van deze betekenis, die meer wantrouwend dan tegen ons. De credit card betaling methode in de webshop van onze geverifieerd card acceptatie van een overeenkomst slechts geverifieerd bedrijven maken.

Dit betekent dat het nieuw is of niet zo lang geleden, de eerste winkel van de credit card betaling optie door het verstrekken van gemakkelijk om hun betrouwbaarheid om de bezoeker ogen. Zoals het spreekwoord zegt: “het is niet genoeg om eerlijk te zijn, het moet eruit.” Verhoogde levering gedetailleerde orders door verliezen te voorkomen

De bank card acceptatie van de noodzaak het probleem van de andere kant te beginnen. Zeker, dit kan een toename van de levering ordernummer. Echter, de cash on delivery heeft een aantal nadelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *